Грузоперевезення - не дай себе обікрасти

Після того як мене обікрали в Євроекспрес. Для себе зробив декілька висновків,
якими хочу поділитись з усіма Вами:

Щоб вберегтись від крадіжок під час доставки вантажу (багажу) слід:


Відправнику
1. Вибрати надійну компанію грузоперевезень. З гарною репутацією!
2. в декларації зазначити реальну ціну вантажу (багажу). Бо дехто задля здешевлення вартості доставки ставить мінімальну ціну, що спонукає НЕДОБРОСОВІСНОГО перевізника до крадіжки.
3. Належним чином запаковувати багаж. Так щоб уникнути можливості його швидкого і непомітного відкривання і закривання.
Якщо це сумка, то її слід обмотати целофановою плівкою, і добре заклеїти скотчом. Коробки, ящики тощо.. слід так само запакувати. Чим краще запакуєте, тим менше шансів що хтось захоче колупатися у ваших речах!
4. Якщо передаєте сумку, коробку з декількома речима. То слід скласти список-опис тих речей, і вказати кількість(хоча б основних чи дорогих речей).




Одержувачу

1. При отримуванні, ви спочатку підходите до віконечка, де вказуєте номер декларації, та показуєте паспорт. Там Вам дають заповнити бланк, в якому вказують ці дані. Внизу як правило просять підписатись. НІКОЛИ ЦЕ НЕ ПІДПИСУЙТЕ ДО ОТРИМАННЯ вашого вантажу (багажу). Бо там написано приблизно наступне: "Оформлення перевірив, з правилами ознайомлений, вантаж отримав, претензій немає"! Спочатку отримайте вантаж, перевірте УСЕ тоді підписуйте.
2. Переважте зазначений вантаж! У декларації стоїть задекларована вага вантажу, вона має бути ТАКА САМА і при отриманні.
3. Не соромтесь перевірити наявність УСІХ речей з багажу(і навіть якщо там особисті, чи дрібні речі) все рівно вимагайте місце для перевірки комплектації усього вантажу. Перевірка наявності усього багажу - це ваш обов’язок. Не перевіривши наявність усього багажу в них на складі, претензії по втраті чи пошкодженню ніхто не приймає! І пам"ятайте, що довіряти сьогодні нікому неможна :(

Будьте обережні, і не дайте себе обікрасти!

1 коментар:

  1. Друже, ох и заела же тебя та кража. Сайт создать целый.
    Я директор по логистике и моя фирма возит товар Евроэкспрессом. И мой товар тоже воруют. Но по скорости доставки (из Киева), ценам и географии им практически нет равных.
    Эти господа мне тоже остопиздили, но приходится все же пользоваться их услугами. Слава богу обороты позволяют выйти на частников и отправлять товар паллетами на свои филиалы + от двери до двери.
    Кстати, даже если застрахуешь на всю стоимость груз, то выплатят пропорционально кол-ву украденных/испорченных мест. А не согласно стоимости товара в украденном/испорченном месте.

    ВідповістиВидалити